Ukusna piletina u kombinaciji s osvježavajućim umakom. Dobitna kombinacija!
Sastojci:
Prethodno zagrijte pećnicu. Stavite pileća prsa u plitku posudu i pospite sokom od limete, solju i paprom. Neka se marinira na sobnoj temperaturi 10 minuta.
Pomiješajte jogurt, kiselo vrhnje, peršin, jalapeno papriku i kumin u maloj zdjeli. Posolite i stavite na stranu.
Stavite piletinu i luk na lagano nauljen lim za pečenje i pecite 3 do 4 minute na 180 stupnjeva. Okrenite piletinu i pospite s malo luka. Pecite 3 do 4 minute.
U međuvremenu, zamotajte tortilje u foliju i stavite ispod lima za pečenje u pećnicu.
Tanko narežite piletinu. Ispunite svaku tortilju piletinom, lukom, zelenom salatom i kriškama rajčice. Dodajte umak od jogurta i zamotane tortilje poslužite odmah.
Energetska vrijednost:
Nutritivne vrijednosti: