Pileći fajitas

Ukusna piletina u kombinaciji s osvježavajućim umakom. Dobitna kombinacija!

Pileći fajitas

00:35

Sastojci:

Priprema

Prethodno zagrijte pećnicu. Stavite pileća prsa u plitku posudu i pospite sokom od limete, solju i paprom. Neka se marinira na sobnoj temperaturi 10 minuta.

Pomiješajte jogurt, kiselo vrhnje, peršin, jalapeno papriku i kumin u maloj zdjeli. Posolite i stavite na stranu.

Stavite piletinu i luk na lagano nauljen lim za pečenje i pecite 3 do 4 minute na 180 stupnjeva. Okrenite piletinu i pospite s malo luka. Pecite 3 do 4 minute.

U međuvremenu, zamotajte tortilje u foliju i stavite ispod lima za pečenje u pećnicu.

Tanko narežite piletinu. Ispunite svaku tortilju piletinom, lukom, zelenom salatom i kriškama rajčice. Dodajte umak od jogurta i zamotane tortilje poslužite odmah.

Energetska vrijednost:

174

Nutritivne vrijednosti:

Ostali recepti

Kajgana s brokulom
Zapečena tjestenina s brokulom i ricottom
Muffini od tikvica i naranče
Smoothie od brusnice i maline
Poširana jaja s avokadom i rajčicom
Salata od lubenice i feta sira
Poke bowl s kozicama
Maslac od badema, vanilije i cimeta
© 2022 Zdravi recepti