Pileći fajitas

Ukusna piletina u kombinaciji s osvježavajućim umakom. Dobitna kombinacija!

Pileći fajitas

00:35

Sastojci:

Priprema

Prethodno zagrijte pećnicu. Stavite pileća prsa u plitku posudu i pospite sokom od limete, solju i paprom. Neka se marinira na sobnoj temperaturi 10 minuta.

Pomiješajte jogurt, kiselo vrhnje, peršin, jalapeno papriku i kumin u maloj zdjeli. Posolite i stavite na stranu.

Stavite piletinu i luk na lagano nauljen lim za pečenje i pecite 3 do 4 minute na 180 stupnjeva. Okrenite piletinu i pospite s malo luka. Pecite 3 do 4 minute.

U međuvremenu, zamotajte tortilje u foliju i stavite ispod lima za pečenje u pećnicu.

Tanko narežite piletinu. Ispunite svaku tortilju piletinom, lukom, zelenom salatom i kriškama rajčice. Dodajte umak od jogurta i zamotane tortilje poslužite odmah.

Energetska vrijednost:

174

Nutritivne vrijednosti:

Ostali recepti

Kajgana sa slanutkom
Voćna pizza od lubenice
Tost s karameliziranim kikirikijem i kruškama
Smoothie od ananasa, kokosa i mente
Orada sa sezamom
Lazanje u tavi
Mekani kruh s pivom
Kotleti s gljivama i lukom
© 2024 Zdravi recepti