Pileći bataci punjeni začinskim biljem

Od sada ćete batake uvijek ovako pripremati.

Pileći bataci punjeni začinskim biljem

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Pomiješajte začinsko bilje, ulje, sol, limunovu koricu i češnjak. Stavite po 1 žličicu smjese ispod kožice bataka. Pridržite kožicu i umasirajte smjesu kako bi se ravnomjerno rasporedila ispod kožice. Ako je potrebno pomoću čačkalica zatvorite batake.

Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Pecite batake 30 do 35 minuta, dok ne postanu mekani. Izvadite i poslužite odmah.

Ostali recepti

Smoothie od špinata i avokada
Svinjski kotleti
Jesenska voćna salata
Đumbir smoothie za jačanje imuniteta
Kajgana s potočarkom i mozzarellom
Svinjski but s umakom od mandarine
Lignje u bijelom vinu
Namaz od cikle
© 2024 Zdravi recepti