Mljevenu piletinu začinite azijskim okusima i poslužite uz tjesteninu.
Sastojci:
Stavite češnjak, đumbir i mladi luk u blender i dobro izmiješajte. Dodajte piletinu, korijander, riblji umak i začine. Još jednom dobro izmiješajte. Oblikujte 12 pljeskavica.
Napunite lonac vodom i skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju.
U međuvremenu, zagrijte 2 žlice ulja i pržite pljeskavice 4 minute sa svake strane. Izvadite ih iz tave i zamotajte u aluminijsku foliju.
Ocijedite rezance.
Zagrijte preostalo ulje u tavi i dodajte povrće. Pirjajte na jakoj vatri 2 do 3 minute, a zatim dodajte rezance i umak od soje. Dobro promiješajte i pržite nekoliko minuta.
Pileće pljeskavice poslužite uz vruće rezance i slatko ljuti umak.
Energetska vrijednost: