Pileća prsa u umaku od šampanjca

Jednostavno, brzo i ukusno!

Pileća prsa u umaku od šampanjca

00:50

Sastojci:

Priprema

Pileća prsa posoliti, popapriti i uvaljati u brašno. U velikoj tavi, na srednjoj temperaturi, rastopite maslac i maslinovo ulje. Piletinu pecite 5 minuta, okrenite i dodajte šampanjac. Kuhajte 12 - 15 minuta. Dodajte vrhnje i ružmarin te kuhajte dok ne proključa. Stavite pileća prsa na tanjur, prelijte umakom i ukrasite peršinom. Preporučamo da kao prilog poslužite rižu.

Ostali recepti

Mahune s bademima i češnjakom
Muffini od borovnica i zobenih pahuljica
Ravioli sa sirom u umaku od bundeve
Smoothie od banane, naranče i špinata
Kruh od banane i kokosa
Salata od mrkve, slanutka, pistacija i feta sira
Pureći svitak s povrćem i kremom od komorača
Tjestenina s češnjakom i tunom
© 2025 Zdravi recepti