Pileća prsa u umaku od šampanjca

Jednostavno, brzo i ukusno!

Pileća prsa u umaku od šampanjca

00:50

Sastojci:

Priprema

Pileća prsa posoliti, popapriti i uvaljati u brašno. U velikoj tavi, na srednjoj temperaturi, rastopite maslac i maslinovo ulje. Piletinu pecite 5 minuta, okrenite i dodajte šampanjac. Kuhajte 12 - 15 minuta. Dodajte vrhnje i ružmarin te kuhajte dok ne proključa. Stavite pileća prsa na tanjur, prelijte umakom i ukrasite peršinom. Preporučamo da kao prilog poslužite rižu.

Ostali recepti

Pečena pileća prsa sa sokom od naranče (Atkinsonova dijeta)
Ledeni mocha smoothie
Smoothie od lubenice, krastavca i mente
Rolada s marelicom i lješnjakom
Čokoladna kraljica
Kolačići s komadićima čokolade
Smoothie bogat kalijem
Smoothie od borovnica i brusnica
© 2022 Zdravi recepti