Pileća prsa u umaku od šampanjca

Jednostavno, brzo i ukusno!

Pileća prsa u umaku od šampanjca

00:50

Sastojci:

Priprema

Pileća prsa posoliti, popapriti i uvaljati u brašno. U velikoj tavi, na srednjoj temperaturi, rastopite maslac i maslinovo ulje. Piletinu pecite 5 minuta, okrenite i dodajte šampanjac. Kuhajte 12 - 15 minuta. Dodajte vrhnje i ružmarin te kuhajte dok ne proključa. Stavite pileća prsa na tanjur, prelijte umakom i ukrasite peršinom. Preporučamo da kao prilog poslužite rižu.

Ostali recepti

Smoothie od jabuka i jagoda za ubrzanje metabolizma
Ljubičasti smoothie za slatki početak dana
Zobene pahuljice s orasima i medom
Salata od graha i slanine s bučinim uljem
Smoothie od jagoda i cikle
Zobeni keksi s maslacem od kikirikija
Palačinke od banane i chia sjemenki
Gljive punjene ovčjim sirom
© 2025 Zdravi recepti