Pileća prsa u umaku od meda i češnjaka

Neobičan, ali jako ukusan spoj okusa.

Pileća prsa u umaku od meda i češnjaka

00:40

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Piletinu posolite, popaprite, uvaljajte u krušne mrvice i u jaja. Poslažite piletinu na lim za pečenje i pecite oko 20 minuta.

U međuvremenu pomiješajte med, maslinovog ulje, češnjak, sol i papar i kuhajte dok smjesa ne počne ključati. Piletinu izvadite iz pećnice, prelijte umakom i poslužite.

Ostali recepti

Losos sa đumbirom i timijanom
Džem od ananasa
Tortilje s kajganom od bundeve
Jutarnji smoothie
Zobene pahuljice s bobičastim voćem
Sendvič od dimljenog lososa i jaja
Salata od kelja, jabuka i oraha
Losos s medom, đumbirom i sezamom
© 2024 Zdravi recepti