Pileća prsa u umaku od meda i češnjaka

Neobičan, ali jako ukusan spoj okusa.

Pileća prsa u umaku od meda i češnjaka

00:40

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Piletinu posolite, popaprite, uvaljajte u krušne mrvice i u jaja. Poslažite piletinu na lim za pečenje i pecite oko 20 minuta.

U međuvremenu pomiješajte med, maslinovog ulje, češnjak, sol i papar i kuhajte dok smjesa ne počne ključati. Piletinu izvadite iz pećnice, prelijte umakom i poslužite.

Ostali recepti

Penne s kobasicom i ricottom
Domaće pogačice s maslacem (Puter pogačice)
Pita od jagoda
Sladoled od čokolade i oraščića
Gusta juha od školjaka
Voćni napitak od šljiva
Graham palačinke
Veganski smoothie s kakaom, tofuom i jagodama
© 2024 Zdravi recepti