Pileća prsa u umaku od meda i češnjaka

Neobičan, ali jako ukusan spoj okusa.

Pileća prsa u umaku od meda i češnjaka

00:40

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Piletinu posolite, popaprite, uvaljajte u krušne mrvice i u jaja. Poslažite piletinu na lim za pečenje i pecite oko 20 minuta.

U međuvremenu pomiješajte med, maslinovog ulje, češnjak, sol i papar i kuhajte dok smjesa ne počne ključati. Piletinu izvadite iz pećnice, prelijte umakom i poslužite.

Ostali recepti

Tjestenina s graškom
Salata od cvjetače, oraha i češnjaka
Smoothie od banane, borovnica i kikiriki maslaca
Lazanje sa bešamelom
Najzdraviji recept za zobene pahuljice
Mousse od čokolade bez jaja
Salata od brokule i češnjaka
Muffini sa džemom od malina
© 2022 Zdravi recepti