Pileća prsa u umaku od meda i češnjaka

Neobičan, ali jako ukusan spoj okusa.

Pileća prsa u umaku od meda i češnjaka

00:40

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Piletinu posolite, popaprite, uvaljajte u krušne mrvice i u jaja. Poslažite piletinu na lim za pečenje i pecite oko 20 minuta.

U međuvremenu pomiješajte med, maslinovog ulje, češnjak, sol i papar i kuhajte dok smjesa ne počne ključati. Piletinu izvadite iz pećnice, prelijte umakom i poslužite.

Ostali recepti

Panettone
Brze i zdrave tortilje s piletinom
Bruskete od artičoka
Smoothie od mrkve i kruške
Pohani kruh od banane
Smoothie s bademima i ananasom za mršavljenje
Salata od kelja, ananasa i borovnica
Njoki s tikvicama, ricottom i bosiljkom
© 2024 Zdravi recepti