Pileća prsa s ružmarinom omotana slaninom

Jednostavno, a tako slasno!

Pileća prsa s ružmarinom omotana slaninom

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte roštilj na srednje visoku toplinu i lagano nauljite rešetke.

Pospite 1 čajnu žličicu češnjaka na pileća prsa i začinite sa solju i paprom. Položite jednu grančicu ružmarina na pileća prsa. Zamotajte slaninu oko piletine tako da pridržava ružmarin. Uz pomoć čačkalica pričvrstite slaninu uz pileća prsa.

Pecite pileća prsa sve dok više ne budu ružičasta u sredini i dok se svi sokovi ne iscijede, to jest oko 8 minuta po strani. Budite stalno u blizini roštilja kako vam meso ne bi zagorilo zbog masnoće koja curi iz slanine. Izvadite čačkalice prije posluživanja.

Ostali recepti

Američke palačinke s marelicama i medom
Crvena pržena riža
Losos s ružmarinom i limunom
Kolač od jagoda, chia sjemenki i zobenih pahuljica
Losos s medom i lećom
Antioksidativni smoothie
Tjestenina sa špinatom i posnim sirom
Smoothie od naranče, manga i indijskih oraščića
© 2022 Zdravi recepti