Pileća prsa s pireom od graška

Ukusna piletina s neobičnim pireom.

Pileća prsa s pireom od graška

00:30

Sastojci:

Priprema

Grašak skuhajte prema uputama na pakiranju.

U međuvremenu zagrijte ulje na tavi. Piletinu posolite i popaprite i pecite oko 5 minuta sa svake strane, dok ne poprimi zlatno smeđu boju.

Kuhani grašak ocijedite i isperite hladnom vodom. Stavite ga u zdjelu. Miksajte ga štapnim mikserom. Dodajte vrhnje za kuhanje, posolite i popaprite. Miksajte dok smjesa ne postane kompaktna i poslužite uz piletinu.

Ostali recepti

Pljeskavice punjene mozzarellom i špinatom
Osvježavajući sladoled od ribizla
Smoothie od borovnica i badema
Začinjeni pečeni halibut
Pečeni brancin punjen začinskim biljem
Crvena pržena riža
Pšenične mekinje s jabukama i cimetom
Meksička salata od graha i jaja
© 2024 Zdravi recepti