Pileća prsa s limunom i orasima

Ukusni ručak za 4 osobe.

Pileća prsa s limunom i orasima

00:20

Sastojci:

Priprema

U zdjeli pomiješajte peršin, orahe i limunovu koricu. Pileća prsa utrljajte u brašno, posolite i popaprite.

U velikoj tavi zagrijte ulje. Dinstajte luk oko 1 minutu. Izvadite ga i ostavite sa strane. Na tavu stavite pileća prsa i pržite sa svake strane oko 2 minute.

Stavite pileći temeljac u tavu. Poklopite i ostavite da se kuha 3 do 4 minute. Piletinu izvadite i stavite sa strane. Kuhajte pileći temeljac oko 1 minutu. Dodajte smjesu s peršinom i orasima. Umak prelijte preko riže i poslužite s piletinom.

Ostali recepti

Najukusnije bezglutensko tijesto za pizzu
Salata od piletine, badema i grožđa
Krem juha od piletine
Juha od cvjetače i kupina
Salata od tune, rukole i slanutka
Torta od naranče
Pavlova torta od jagoda
Juha od piletine i mrkve
© 2025 Zdravi recepti