Pileća prsa s limunom i orasima

Ukusni ručak za 4 osobe.

Pileća prsa s limunom i orasima

00:20

Sastojci:

Priprema

U zdjeli pomiješajte peršin, orahe i limunovu koricu. Pileća prsa utrljajte u brašno, posolite i popaprite.

U velikoj tavi zagrijte ulje. Dinstajte luk oko 1 minutu. Izvadite ga i ostavite sa strane. Na tavu stavite pileća prsa i pržite sa svake strane oko 2 minute.

Stavite pileći temeljac u tavu. Poklopite i ostavite da se kuha 3 do 4 minute. Piletinu izvadite i stavite sa strane. Kuhajte pileći temeljac oko 1 minutu. Dodajte smjesu s peršinom i orasima. Umak prelijte preko riže i poslužite s piletinom.

Ostali recepti

Tzatziki umak
Piletina punjena sirom i pršutom
Napitak od zelenog čaja
Salata od bulgura, komorača, boba i nara
Pšenične mekinje s jabukama i cimetom
Pljeskavice od lososa na podlozi od krastavaca
Smoothie od mrkve, meda i naranče
Smoothie od kivija, badema i avokada
© 2022 Zdravi recepti