Pileća prsa punjena špinatom

Uživajte u sezoni špinata uz ovo ukusno jelo.

Pileća prsa punjena špinatom

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte ulje u tavi. Dinstajte luk 2 do 3 minute. Dodajte špinat, dinstajte oko 5 minuta i uklonite s vatre. Piletinu posolite i popaprite, stavite špinat, zarolajte i zatvorite čačkalicama. Pecite sa svake strane oko 5 minuta, uklonite s vatre i pustite da stoji sa strane.

U istu tavu dodajte temeljac, vrhnje za kuhanje i gorgonzolu. Kuhajte dok se gorgonzola potpuno ne rastopi. Dodajte peršin, sol i papar i promiješajte. Dodajte punjene pureće kotlete, pustite da se kuha oko 5 minuta i poslužite.

Ostali recepti

Muffini od banane i jagoda
Omlet s jajima i povrćem
Smoothie od ananasa i banana
Smoothie od kokosa, manga i banane
Kremasti njoki sa špinatom i piletinom
Omlet s dimljenim lososom (dijeta 5 faktora)
Piletina sa sezamom i azijskim umakom by Jamie Oliver
Ljetna salata sa začinima (Dijeta Jona Gabriela)
© 2024 Zdravi recepti