Nazad na početnu

Pileća prsa punjena špinatom i sirom

Piletina je jako dobar izvor proteina.

00:50
4 osobe
Lako

Sastojci

  • 4 fileta pilećih prsa
  • 1/2 šalice svježeg špinata
  • 4 nasjeckana listića bosiljka
  • 1/2 šalice svježeg ovčjeg sira
  • 3 žlice maslinovog ulja
  • 2 nasjeckane paprike babure
  • 1/2 žličice soli
  • 1/4 žličice papra

Priprema

Priprema

Zagrijte pećnicu na 170°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

Piletinu posolite i popaprite, na svaki filet stavite špinat, bosiljak, ovčji sir i 1 polovicu paprike. Zamotajte i zatvorite uz pomoć čačkalica.

Stavite piletinu na lim za pečenje, pouljite i pecite 35 do 40 minuta. Izvadite, pustite da stoji oko 10 minuta i poslužite.