Pileća prsa punjena jabukom

Ukusan recept za četiri osobe.

Pileća prsa punjena jabukom

00:45

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte jabuke, sir i krušne mrvice. Stavite sve na stranu.

Spljoštite pileća prsa između masnog papira za pečenje na ispod centimetar debljine. Podijelite jabučnu mješavinu između pilećih prsa, a zatim zarolajte meso. Osigurajte sve sa čačkalicama.

Rastopiti maslac ili margarin u tavi na srednjoj toplini. Popecite punjena pileća prsa dok ne dobiju boju.

Dodajte vino i ¼ šalice vode. Poklopite i kuhajte 15 do 20 minuta, ili dok piletina više ne bude ružičasta.

Prenesite piletinu na pladanj za posluživanje. Pomiješajte 1 žličicu vode i gustin, a zatim to umiješajte u preostale sokove u tavi.

Kuhajte i dobro miješajte dok se ne zgusne. Prelijte umak preko piletine i ukrasite peršinom.

Poslužite vruće.

Ostali recepti

Pileći ražnjići u marinadi od meda
Kajgana s ciklom
Jednostavni umak od gljiva za 15 minuta
Omlet sa šampinjonima
Limunada s bosiljkom
Smoothie od jabuke i kelja
Domaći ricotta sir
Čokoladni muffini s lješnjacima
© 2024 Zdravi recepti