Pileća prsa punjena jabukom, raštikom i gljivama

Raštika je odličan izvor vitamina i minerala.

Pileća prsa punjena jabukom, raštikom i gljivama

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

Zagrijte ulje u tavi, dodajte jabuku i origano i pecite oko 8 minuta. Dodajte raštiku i gljive i kuhajte dok raštika ne omekša, a gljive ne potamne. Dodajte sir i kuhajte do se ne rastopi.

Pileća prsa posolite i popaprite. Napunite ih smjesom, zarolajte i zatvorite pomoću čačkalica. Pecite 25 do 35 minuta. Izvadite iz pećnice i pustite da stoji barem 20 minuta prije posluživanja.

Ostali recepti

Losos u umaku od trešanja
Omlet sa špinatom i rajčicama
Smoothie od smrznutih breskvi i đumbira
Salata od dinje i pršuta
Grah s mrkvom i rajčicom
Piletina u umaku od limete
Namaz od graška i ricotte
Smoothie od banane, šumskog voća i cimeta
© 2022 Zdravi recepti