Pileća prsa punjena bademima

Ukusno i zdravo.

Pileća prsa punjena bademima

00:20

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte krem sir, 3 žlice badema i 2 žlice peršina.

Pileća prsa presijecite te ih ravnomjerno napunite. Čačkalicama pileća prsa zatvorite te ih posolite i popaprite.

Zagrijte maslac u velikoj tavi, stavite piletinu i pecite oko 6 minuta sa svake strane, dok ne poprimi zlatno žutu boju. Uklonite s vatre, poklopite i ostavite da odstoji 2 minute. Pospite piletinu preostalom žlicom badema i peršina.

Ostali recepti

Smoothie od banane i lanenih sjemenki
Kruh od banane, oraha i kokosovog ulja
Smoothie od banane, kakaa i zobenih pahuljica
Smoothie od bobičastog voća
Kukuruzni kruh
Kolač od kokosa i mrkve
Salata od avokada i naranče
Marinirani škampi s roštilja
© 2022 Zdravi recepti