Pileća prsa punjena bademima

Ukusno i zdravo.

Pileća prsa punjena bademima

00:20

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte krem sir, 3 žlice badema i 2 žlice peršina.

Pileća prsa presijecite te ih ravnomjerno napunite. Čačkalicama pileća prsa zatvorite te ih posolite i popaprite.

Zagrijte maslac u velikoj tavi, stavite piletinu i pecite oko 6 minuta sa svake strane, dok ne poprimi zlatno žutu boju. Uklonite s vatre, poklopite i ostavite da odstoji 2 minute. Pospite piletinu preostalom žlicom badema i peršina.

Ostali recepti

Smoothie od kruške i cimeta
Tost s tunom
Svinjetina s lećom
Palačinke sa svježim voćem
Zeleni smoothie s malinama
Najmedeniji gingerbread keksići
Zdravi muffini s bananama, borovnicama i orašastim plodovima
Kolač od vanilije i sira
© 2024 Zdravi recepti