Pikantni svinjeći odresci

Pikantni svinjeći odresci za pikantno društvo!

Pikantni svinjeći odresci

00:40

Sastojci:

Priprema

Skinite višak masnoće s odrezaka.

Stavite ih sa strane, a zatim pomiješajte češnjak, origano, kumin, korijander, crni papar, cimet, ocat, sok od naranče, med i ulje u zdjeli. Prelijte marinadu preko kotleta i okrenite sve nekoliko puta kako bi bili sigurni da su se dobro obložili. Pokrijte i stavite u hladnjak na najmanje 4-24 sata.

Odreske pecite na srednje do visoko jakoj toplini na roštilju. Pecite ih dok više ne bude ružičastih tragova oko kostiju, ali da je svinjetina još uvijek sočna. To jest oko 8-10 minuta po strani.

Posolite i popaprite.

Poslužite vruće.

Ostali recepti

Tjestenina s porilukom
Tost s bademima i bananom
Oslić zapečen s parmezanom
Smoothie od šljiva i badema
Jednostavni domaći kruh
Juha od šparoga i češnjaka
Pečeni ananas
Salata od lubenice
© 2022 Zdravi recepti