Pikantni svinjeći odresci

Pikantni svinjeći odresci za pikantno društvo!

Pikantni svinjeći odresci

00:40

Sastojci:

Priprema

Skinite višak masnoće s odrezaka.

Stavite ih sa strane, a zatim pomiješajte češnjak, origano, kumin, korijander, crni papar, cimet, ocat, sok od naranče, med i ulje u zdjeli. Prelijte marinadu preko kotleta i okrenite sve nekoliko puta kako bi bili sigurni da su se dobro obložili. Pokrijte i stavite u hladnjak na najmanje 4-24 sata.

Odreske pecite na srednje do visoko jakoj toplini na roštilju. Pecite ih dok više ne bude ružičastih tragova oko kostiju, ali da je svinjetina još uvijek sočna. To jest oko 8-10 minuta po strani.

Posolite i popaprite.

Poslužite vruće.

Ostali recepti

Špageti s tunom i umakom od rajčice
Muffini s bananom i brusnicama
Smoothie od jagoda i naranče
Smoothie od smrznutih breskvi i đumbira
Salata od jagoda i quinoe
Špageti sa šparogama, graškom i gorgonzolom
Torta od jagoda i sira
Kolač od brusnica i naranče
© 2024 Zdravi recepti