Pikantna pileća juha

Ova fantastična pileća juha oduševit će sve ljubitelje pikantnih okusa!

Pikantna pileća juha Izvor slike: 123RF

02:00

Sastojci:

Priprema

  1. U lonac za juhu stavite piletinu, prelijte ju vodom i dodajte pola glavice luka, 1 režanj češnjaka, peršin, sol i papar te stavite kuhati na srednje jaku vatru.
  2. Kada zavrije smanjite vatru i ostavite da kuha još sat vremena.
  3. Zatim izvadite piletinu na tanjur i raskomadajte ju na trakice. Temeljac prelijte u posudu i ostavite sa strane.
  4. U loncu zagrijte malo maslinovog te popržite preostalu polovicu glavice luka koju ste prethodno nasjeckali i protisnuti režanj češnjaka dok ne porumene.
  5. Dodajte pasiranu rajčicu, pelate, čili u prahu, kukuruz, grah, kiselo vrhnje, komadiće piletine i 5 šalica pripremljenog temeljca.
  6. Kuhajte još 30 minuta i poslužite uz prepečeni kruh.

Ostali recepti

Niskokalorični zeleni muffini sa špinatom, sirom i jajima
Smoothie sa spirulinom za oporavak mišića nakon treninga
Juha od crvene leće
Marinirani škampi s roštilja
Salata od rukole, dinje i feta sira
Piletina Tandoori (Sonoma dijeta)
Tortilje punjene tunom
Salata s piletinom, kvinojom i šparogama
© 2024 Zdravi recepti