Penne s kobasicom i ricottom

Domaće kobasice su uvijek dobrodošle kod ovakvih recepata!

Penne s kobasicom i ricottom

00:50

Sastojci:

Priprema

Stavite kobasice u tavu i prekrijte ih s vodom. Dovedite vodu do vrenja, a zatim ostavite neka se kobasice dinstaju sve dok voda ne ispari. Ohladite kobasice i narežite ih na manje komade.

Pržite luk i komorač u ulju sve dok ne omekšaju. Dodajte kobasice, vino i umak od rajčica.

Kuhajte tako kroz deset minuta, a zatim dodajte bosiljak i začinite sa solju i paprom.

Kuhajte penne u lagano slanoj kipućoj vodi dok ne budu al dente te ih zatim ocijedite. Umiješajte ih u umak.

Stavite 1 veliku žlicu ricotte na svaki tanjur. Rasporedite tjesteninu preko toga i pospite parmezanom.

Ostali recepti

Sočna torta od sira od samo 3 sastojka
Tjestenina s graškom i mozzarellom
Sok od celera za bolje zdravlje i dulji život
Brzi smoothie za energičan početak dana
Torta sa datuljama i orasima
Krem juha s porilukom i narančom
Pečene rajčice s pestom
Smoothie od borovnica, jagoda i malina
© 2024 Zdravi recepti