Pečena piletina s trešnjama i rikolom

Ručak koji će osvojiti vaše nepce.

Pečena piletina s trešnjama i rikolom

01:00

Sastojci:

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 180°C.
  2. Piletinu nauljite, posolite i popaprite po želji.
  3. Stavite u vatrostalnu posudu i prekrijte ju aluminijskom folijom.
  4. Pecite oko 30 minuta.
  5. Izvadite, dodajte sitno nasjeckani luk i trešnje.
  6. Pecite otklopljeno još 20 minuta.
  7. Prije posluživanja, piletinu pospite šakom svježe rikule.

Ostali recepti

Napitak od kurkume, đumbira i kokosovog ulja
Pita od bobičastog voća
Sabljarka na žaru
Smoothie od cimeta i zobi
Salata od lubenice, feta sira i oraha
Pureći kotleti s dinjama
Salata od prokulica
Falafel od cvjetače
© 2022 Zdravi recepti