Pečena piletina s trešnjama i rikolom

Ručak koji će osvojiti vaše nepce.

Pečena piletina s trešnjama i rikolom

01:00

Sastojci:

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 180°C.
  2. Piletinu nauljite, posolite i popaprite po želji.
  3. Stavite u vatrostalnu posudu i prekrijte ju aluminijskom folijom.
  4. Pecite oko 30 minuta.
  5. Izvadite, dodajte sitno nasjeckani luk i trešnje.
  6. Pecite otklopljeno još 20 minuta.
  7. Prije posluživanja, piletinu pospite šakom svježe rikule.

Ostali recepti

Čokoladna torta sa slanom glazurom
Banana Bread – kruh od banana
Voćni smoothie za snižavanje tlaka
Aromatična juha od bundeve
Smoothie od kelja, ananasa i banane
Povrtni čili
Riba na grčki način
Inćuni s rajčicom i mozzarellom
© 2024 Zdravi recepti