Zdravi recepti
Pečena piletina s trešnjama i rikolom
Ručak koji će osvojiti vaše nepce.
01:00
Jela od mesa
CentarZdravlja - Pečena piletina s trešnjama i rikolom
Sastojci:
1 nasjeckana glavica luka
1 šalica trešanja
1 šalica rikule
2 žlice ulja
sol
papar
Priprema
Zagrijte pećnicu na 180°C.
Piletinu nauljite, posolite i popaprite po želji.
Stavite u vatrostalnu posudu i prekrijte ju aluminijskom folijom.
Pecite oko 30 minuta.
Izvadite, dodajte sitno nasjeckani luk i trešnje.
Pecite otklopljeno još 20 minuta.
Prije posluživanja, piletinu pospite šakom svježe rikule.
Ostali recepti
Čokoladna torta sa slanom glazurom
Banana Bread – kruh od banana
Voćni smoothie za snižavanje tlaka
Aromatična juha od bundeve
Smoothie od kelja, ananasa i banane
Povrtni čili
Riba na grčki način
Inćuni s rajčicom i mozzarellom
© 2024 Zdravi recepti