Paprike punjene puretinom

Samo si pokušajte zamisliti zelene paprike iz kojih curi sir i puretina...

Paprike punjene puretinom

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 230 ° C.

Lagano nauljite veliku posudu za pečenje s biljnim uljem.

Razrežite paprike s jedne strane, izvadite sjemenke i dobro ih rastvorite.

Napunite svaku papriku s mješavinom 150 g cheddara i puretine. Presavijte rubove paprika i u pripremljenu posudu za pečenje ih stavite tako da je razrezana strana okrenuta prema dnu.

U srednje velikoj zdjeli, pomiješajte brašno, prašak za pecivo i sol.

U maloj zdjeli, zajedno umutite jaja i mlijeko, a zatim mješavinu polako dodajte u mješavinu brašna, miješajući dok sve ne bude glatko.

Prelijte sve preko paprika i pecite u pećnici na 15 minuta.

Izvadite iz pećnice i posujte s ostatkom cheddara.

Poslužite vruće.

Ostali recepti

Kava s okusom bundeve
Čokoladni zobeni kolačići
Voćni doručak s orasima
Smoothie od jagoda, borovnica i ananasa za bolje raspoloženje
Kolač od čokolade s malinama
Pljeskavica sa slaninom i gljivama
Smoothie od špinata, kelja i krastavca
Smoothie za mršavljenje
© 2022 Zdravi recepti