Paprikaš od mesa i zelenih čili paprika

Ljuti paprikaš za dobro društvo.

Paprikaš od mesa i zelenih čili paprika

05:00

Sastojci:

Priprema

Prekrijte meso s vodom u velikoj tavi, dovedite ju do ključanja, smanjite malo vatru i ostavite tako neka se pirja na slijedećih 4 sata.

Dodajte čili paprike i češnjak u prahu. Začinite sa solju i paprom.

Rastopite kukuruzno brašno u 2 čajne žličice vode kako bi dobili pastu, a zatim ga brzo umiješajte u jelo. Kada se mješavina malo zgusne, ostavite ju neka se pirja na još 45 minuta.

Poslužite vruće.

Ostali recepti

Pileća prsa u umaku od šampanjca
Karamel kolač
Smoothie za mršavljenje i ravan trbuh
Torta s malinama
Cheesecake u čaši koji se ne peče
Juha od rajčice i crvene paprike
Torta od čokolade i kave
Slatki božićni kolačići
© 2024 Zdravi recepti