Palačinke s hoisin piletinom

Odličan spoj piletine i palačinki

Palačinke s hoisin piletinom

01:00

Sastojci:

Priprema:

1. Zagrijte pećnicu na 190°C. U vatrostalnoj zdjeli izmiješajte hoisin umak s češnjakom, đumbirom, soja umakom, uljem od sezama, solju i paprom.

2. Dodajte pileće batke i promiješajte. Nježno pokrijte i stavite u hladnjak marinirati 3-4 sata, povremeno okrećući piletinu.

3. Izvadite piletinu iz marinade i stavite je u tavu za pečenje. Marinadu sačuvajte. Pecite u zagrijanoj pećnici 30 minuta povremeno podlijevajući marinadom.

4. Narežite krastavac na pola po dužini i izvadite sjemenke žlicom po sredini. Narežite na tanke trake.

5. Stavite palačinke na paru da se dobro ugriju ili ih ugrijte prema uputama na pakiranju. Tanko narežite vruću piletinu i posložite po tanjuru s narezanim mladim lukom, krastavcima i palačinkom.

6. Stavite žlicu piletine na sredinu svake palačinke, a na vrh krastavce, mladi luk i malo umaka. Zarolajte i poslužite.

7. Chilly umak poslužite zasebno.

Ostali recepti

Veganski voćni jastučići
Morski plodovi s rezancima od tikvice
Tortilje punjene špinatom i ricottom
Složenac od piletine sa šerijem
Salata s lećom, kus-kusom i mentom
Tjestenina s tri vrste sira
Kajgana od tikvica
<li>Batate ogulite
© 2022 Zdravi recepti