Njoki s rajčicom i slaninom

Ukusni zapečeni njoki s mozzarellom.

Njoki s rajčicom i slaninom

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu ja 200°C.

Njoke skuhajte prema uputama na pakiranju. U međuvremenu pržite slaninu na tavi dok ne postane hrskava. Uklonite suvišnu mast i dodajte češnjak i crvenu papriku. Pržite oko 30 sekundi. Dodajte rajčice, šećer i kuhajte oko 5 minuta. Posolite i popaprite po želji. Uklonite s vatre i dodajte vrhnje za kuhanje.

Njoke stavite u vatrostalnu posudu. Dodajte umak i dobro promiješajte. Pospite mozzarellom i pecite oko 10 minuta, dok se sir ne rastopi. Izvadite iz pećnice i pustite da stoji oko 5 minuta prije posluživanja.

Ostali recepti

Složenac od piletine s makaronima
Božićni kolač
Kremasti smoothie od jabuke, avokada i blitve
Pileća prsa s mangom i avokadom
Salata od cikle i bundeve s blagim umakom od hrena
Bakalar s gljivama i zelenom paprikom
Čokoladno čudo
Cheesecake sa čokoladom i višnjama
© 2024 Zdravi recepti