Mirisna janjetina sa začinima

Ukusna janjetina s mirodijama.

Mirisna janjetina sa začinima

01:20

Sastojci:

Priprema

Janjetinu narežite na jednake komade i poslažite u vatrostalnu posudu. Po mesu rasporedite nasjeckanu kadulju i ružmarin. Neoljuštene češnjeve češnjaka stavite na meso, dodajte maslinovo ulje i sol. Sve dobro izmiješajte.

Pecite u zagrijanoj pećnici na 200°C oko 50 minuta. Povremeno podlijevajte bijelim vinom. Dok se meso peče, inćune s nekoliko listića ružmarina, paprom i sokom od pola limete izmiksajte u blenderu.

Dobivenim umakom prelijte janjetinu 10 minuta prije kraja. Poslužite uz prilog po želji.

Ostali recepti

Frittata od ostataka tjestenine!
Lazanje od šampinjona
Smrznuti grčki jogurt s vanilijom
Čokoladni kuglof
Kolač od naranče i tamne čokolade
Hrskavi kvinojini musli s domaćim kokosovim jogurtom
Škampi na buzaru za idealno ljeto
Smoothie od čokolade i banane s indijskim oraščićima
© 2024 Zdravi recepti