Mekana piletina u sočnom umaku

Jednostavno i fino.

Mekana piletina u sočnom umaku

00:50

Sastojci:

Priprema

U velikoj zdjeli pomiješajte sol, brašno, papar i češnjak. Utrljajte smjesu u piletinu i piletinu otresite kako biste uklonili višak smjese.

U velikoj tavi zagrijte maslac. Pecite piletinu s obje strane dok ne poprimi smeđu boju. Dodajte temeljac, limun, vrhnje za kuhanje i luk. Poklopite i kuhajte oko 30 minuta, dok piletina ne omekša.

Ostali recepti

Popečki od prokulica
Mekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem
Krumpir sa slaninom i umakom od meda i senfa
Pečena bundeva s gljivama i škampima
Zobena kaša s pireom od malina
Napitak od limuna i lanenih sjemenki
Bezglutenski kruh s rajčicama
Keksi od kikirikija i kakaa
© 2024 Zdravi recepti