Mekana piletina u sočnom umaku

Jednostavno i fino.

Mekana piletina u sočnom umaku

00:50

Sastojci:

Priprema

U velikoj zdjeli pomiješajte sol, brašno, papar i češnjak. Utrljajte smjesu u piletinu i piletinu otresite kako biste uklonili višak smjese.

U velikoj tavi zagrijte maslac. Pecite piletinu s obje strane dok ne poprimi smeđu boju. Dodajte temeljac, limun, vrhnje za kuhanje i luk. Poklopite i kuhajte oko 30 minuta, dok piletina ne omekša.

Ostali recepti

Pljeskavice od prokulica
Krem juha od brokule bez zaprške
Ljekoviti tonik za jači imunološki sustav
Smoothie od malina i meda
Slatki krumpir punjen piletinom
Tjestenina s cremini gljivama i kozjim sirom
Smoothie od zelenog čaja i breskve za energiju
Kolibrićeva torta
© 2022 Zdravi recepti