Mekana piletina sa sezamom

Ukusna i mekana piletina u umaku od soje i sezama kojoj nećete moći odoljeti.

Mekana piletina sa sezamom

00:30

Sastojci:

Priprema:

  1. Pomiješajte umak od soje, med, sezam i češnjak. Stavite na stranu.
  2. U zasebnu zdjelu umiješajte bjelanjke i kukuruzni škrob. Dodajte piletinu natrljanu solju i paprom.
  3. Na srednje jakoj vatri zagrijte ulje i dodajte piletinu. Pecite 6 do 8 minuta, povremeno okrećući piletinu, dok ne dobije zlatno smeđu boju.
  4. Smanjite vatru i dodajte umak. Pirjajte nekoliko minuta konstantno miješajući.
  5. Poslužite uz prilog po želji.

Ostali recepti

Lazanje sa bešamelom
Smoothie od banane za ravan trbuh
Cheesecake od čokolade
Juha od krumpira i šparoga
Džem od krušaka i meda
Salata od mahuna i piletine
Pohane tikvice: savršeno začinjene i hrskave
Jogurt torta
© 2022 Zdravi recepti