Mađarski gulaš

Sočna govedina u ukusnom umaku.

Mađarski gulaš

02:45

Sastojci:

Priprema

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju.

Na maslacu popržite govedinu. Kada dobije smeđu boju, stavite ju na stranu. Na istoj tavi popržite luk. Dodajte češnjak, šampinjone i papriku. Uz miješanje pržite 1 minutu. Dodajte sjeckanu rajčicu i kuhajte dok rajčica ne omekša. Dodajte goveđu juhu, vino i koncentrat rajčice. Kada prokuha, dodajte sol i papar. Ulijte smjesu u posudu s govedinom, poklopite i stavite u pećnicu. Pecite u zagrijanoj pećnici 160°C 2 sata. Poslužite s tjesteninom i pospite slatkom paprikom.

Ostali recepti

Energetski maca smoothie
Quiche sa špinatom i šunkom
Tuna s gospinom travom i majčinom dušicom
Torta od jabuka i oraha
Tjestenina s piletinom, graškom i mrkvom
Mango salsa pizza
Popečki od sira i krumpira
Čokoladna torta sa džemom
© 2024 Zdravi recepti