Mađarski gulaš

Sočna govedina u ukusnom umaku.

Mađarski gulaš

02:45

Sastojci:

Priprema

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju.

Na maslacu popržite govedinu. Kada dobije smeđu boju, stavite ju na stranu. Na istoj tavi popržite luk. Dodajte češnjak, šampinjone i papriku. Uz miješanje pržite 1 minutu. Dodajte sjeckanu rajčicu i kuhajte dok rajčica ne omekša. Dodajte goveđu juhu, vino i koncentrat rajčice. Kada prokuha, dodajte sol i papar. Ulijte smjesu u posudu s govedinom, poklopite i stavite u pećnicu. Pecite u zagrijanoj pećnici 160°C 2 sata. Poslužite s tjesteninom i pospite slatkom paprikom.

Ostali recepti

Zdravi burgeri
Slatki kruh od aronije
Osvježavajući sok od lubenice
Umak „tisuću otoka“
Smoothie od čokolade i borovnica
Losos u marinadi od limuna i meda
Zobene pahuljice s orasima i medom
Kremasti smoothie od kurkume
© 2022 Zdravi recepti