Lazanje s govedinom i ricotta sirom

Niskomasne lazanje koje ćete opet poželjeti

Lazanje s govedinom i ricotta sirom

01:00

Sastojci:

Priprema

Prethodno zagrijati pećnicu na 180 °C. Meso pirjati u tavi, dodati 2 tikvice, 2 mrkve, 250 g gljiva i češnjak. Pirjati dok ne omekša.

Dodajte umak od rajčice i vodu i kuhajte 5 minuta.

Koristeći 5 svježih listova lazanja, umak stavite prvi, zatim mljeveno meso, smrznuti špinat i ricotta. Ponovite. Pospite 1/2 šalice parmezana na vrh. Pecite 40 minuta.

Ostali recepti

Smoothie od grožđa i banane
Zasitan smoothie od zobi
Zelena kašica za najmlađe
Tortilje punjene lanenim sjemenkama i tunom
Ražnjići od piletine s medom
Svinjski but iz pećnice s marinadom od senfa
Nutella kocke
Čaj od đumbira, limuna i kurkume
© 2022 Zdravi recepti