Kus kus s piletinom

Kus kus s piletinom za osam osoba.

Kus kus s piletinom

00:50

Sastojci:

Priprema

U velikoj tavi na srednje jakoj vatri u ulju popržite piletinu dok dobije blago smeđu boju sa svih strana. Zatim maknite piletinu na tanjur sa strane.

Smanjite vatru i u preostalom ulju kuhajte mrkvu i luk na pet minuta. Dodajte češnjak i kuhajte još dodatne dvije minute, konstantno miješajući.

Dodajte juhu, tabasco umak, sol, piletinu i kus kus. Dovedite sve do ključanja, a zatim smanjite vatru, poklopite i ostavite neka se kuha pet minuta.

Umiješajte grožđice, bademe i peršin.

Još malo ostavite na vatri, a zatim skinite s vatre i poslužite odmah.

Ostali recepti

Palačinke s ricotta sirom i voćem
Piletina u umaku od limuna s kaparima (tal. piccata)
Quinoa s povrćem
Marinirani škampi u limunu i češnjaku
Džem od kupina, limuna i meda
Antioksidativna salata od piletine
Kolač od malina
Ražnjići s cherry rajčicama i mozzarellom
© 2022 Zdravi recepti