Kus kus s piletinom

Kus kus s piletinom za osam osoba.

Kus kus s piletinom

00:50

Sastojci:

Priprema

U velikoj tavi na srednje jakoj vatri u ulju popržite piletinu dok dobije blago smeđu boju sa svih strana. Zatim maknite piletinu na tanjur sa strane.

Smanjite vatru i u preostalom ulju kuhajte mrkvu i luk na pet minuta. Dodajte češnjak i kuhajte još dodatne dvije minute, konstantno miješajući.

Dodajte juhu, tabasco umak, sol, piletinu i kus kus. Dovedite sve do ključanja, a zatim smanjite vatru, poklopite i ostavite neka se kuha pet minuta.

Umiješajte grožđice, bademe i peršin.

Još malo ostavite na vatri, a zatim skinite s vatre i poslužite odmah.

Ostali recepti

Čokoladni muffini s trešnjama
Pire od češnjaka, cvjetače i celera
Sok od krastavca i celera
Božićni zalogaji
Sočna piletina u marinadi od balzamičnog octa
Šparoge s limunom i parmezanom
Smoothie od bobičastog voća, jogurta i kokosa
Cheesecake od čokolade
© 2024 Zdravi recepti