Zagrijte pećnicu na 170°C. Namastite i pobrašnite dva lima za pečenje dimenzija 23x23 cm.
Stavite čokoladu i kakao u zdjelu i prelijte kipućom vodom. Dobro promiješajte dok ne dobijete glatku smjesu. Ostavite da se malo ohladi.
Pomiješajte mljevene bademe, sojino brašno, prašak za pecivo i sodu bikarbonu.
Maslac i ksilitol dobro izmiješajte mikserom. Dodajte jedan po jedan žumanjak i sve dobro izmiješajte. Dodajte kokosovo mlijeko i smjesu čokolade. Kada sve dobro izmiješate, dodajte suhe sastojke.
Istucite bjelanjke i lagano umiješajte u smjesu.
Ulijte tijesto u kalup za pečenje i pecite oko 20 minuta. Ostavite da se u potpunosti ohladi.
Istucite slatko vrhnje. Dodajte mascarpone, kokos, ksilitol i liker, i lagano promiješajte.
Kremu namažite na jedan biskvit i poklopite drugim.