Kokos kocke

Ovaj fini kolač je prilagođen dijabetičarima.

Kokos kocke

01:00

Sastojci:

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 170°C. Namastite i pobrašnite dva lima za pečenje dimenzija 23x23 cm.
  2. Stavite čokoladu i kakao u zdjelu i prelijte kipućom vodom. Dobro promiješajte dok ne dobijete glatku smjesu. Ostavite da se malo ohladi.
  3. Pomiješajte mljevene bademe, sojino brašno, prašak za pecivo i sodu bikarbonu.
  4. Maslac i ksilitol dobro izmiješajte mikserom. Dodajte jedan po jedan žumanjak i sve dobro izmiješajte. Dodajte kokosovo mlijeko i smjesu čokolade. Kada sve dobro izmiješate, dodajte suhe sastojke.
  5. Istucite bjelanjke i lagano umiješajte u smjesu.
  6. Ulijte tijesto u kalup za pečenje i pecite oko 20 minuta. Ostavite da se u potpunosti ohladi.
  7. Istucite slatko vrhnje. Dodajte mascarpone, kokos, ksilitol i liker, i lagano promiješajte.
  8. Kremu namažite na jedan biskvit i poklopite drugim.

Ostali recepti

Kruh od banane i kikirikija
Kajgana s potočarkom i mozzarellom
Losos sa đumbirom i timijanom
Rolice od piletine
Pita od jaja, špinata i paprike
Tofu salata
Smoothie od avokada i manga
Zeleni smoothie od jabuke i kelja
© 2022 Zdravi recepti