Kineski pileći rezanci za deset minuta

Brzo i jako, jako ukusno!

Kineski pileći rezanci za deset minuta

00:10

Sastojci:

Priprema

  1. Zagrijte ulje u teflonskoj tavi ili woku. Kada ulje postane dovoljno toplo, dodajte pileća prsa i pržite ih uz stalno miješanje 2-3 minute.
  2. Dodajte mladi luk, grašak i čili pa nastavite pržiti, stalno miješajući, još 2 minute. Nakon toga dodajte sojin umak i šunku.
  3. U međuvremenu skuhajte rezance u velikom loncu ključale vode. Ubacite rezance u vodu i potom smanjite vatru te kuhajte 3-4 minute. Dobro ih ocijedite.
  4. U smjesu od piletine i korijandra umiješajte skuhane i dobro ocijeđene rezance. Stavite sve zajedno u zagrijanu zdjelu za posluživanje i odmah poslužite.

Ostali recepti

Zapečeni njoki s maslacem i parmezanom
Pljeskavice od lososa
Janjeći filet (Sonoma dijeta)
Losos s pistacijama i njokima
Chia sjemenke u kokosovom mlijeku s karameliziranim kruškama
Njoki od krumpira s listom mlade pšenice
Proteinski smoothie s jagodama
Bukovače i povrće
© 2023 Zdravi recepti