Kineski pileći rezanci za deset minuta

Brzo i jako, jako ukusno!

Kineski pileći rezanci za deset minuta

00:10

Sastojci:

Priprema

  1. Zagrijte ulje u teflonskoj tavi ili woku. Kada ulje postane dovoljno toplo, dodajte pileća prsa i pržite ih uz stalno miješanje 2-3 minute.
  2. Dodajte mladi luk, grašak i čili pa nastavite pržiti, stalno miješajući, još 2 minute. Nakon toga dodajte sojin umak i šunku.
  3. U međuvremenu skuhajte rezance u velikom loncu ključale vode. Ubacite rezance u vodu i potom smanjite vatru te kuhajte 3-4 minute. Dobro ih ocijedite.
  4. U smjesu od piletine i korijandra umiješajte skuhane i dobro ocijeđene rezance. Stavite sve zajedno u zagrijanu zdjelu za posluživanje i odmah poslužite.

Ostali recepti

Juha od cvjetače i malina
Umak od patlidžana i jogurta
Zdravi zeleni smoothie
Sacher torta (za dijabetičare)
Čokoladna badem torta
Riba pečena u foliji
Zelene pljeskavice
Janjeće pljeskavice punjene kozjim sirom
© 2025 Zdravi recepti