Poseban okus za posebnu večeru!
Sastojci:
Iscijedite sok iz jednog nara koristeći iscjeđivač za limun. Izvadite sjemenke iz drugog nara i stavite ih sa strane.
Popržite u tavi u pola ulja komade patke, tako da dobiju lagano smeđu boju, a zatim ih prebacite u lonac.
U istoj masnoći popržite luk dok ne bude mekan i njega isto prebacite u lonac.
Zatim u tavu bacite orahe i pržite ih dok ne počnu mijenjati boju, nakon toga ih prebacite u lonac.
Vratite tavu na vatru i ulijte temeljac. Dovedite sve do vrenja, miješajući kako bi pokupili sve moguće ostatke iz tave. Prelijte sve u lonac i dodajte cimet, klinčiće, sok od nara, sok od limuna i šećer. Začinite sa solju i paprom.
Poklopite i ostavite neka se krčka na 30 minuta. Zatim otklopite i sad tako još kuhajte 20-30 minuta, taman dok meso ne omekša, a juha postane gusta.
Probajte i prilagodite si još sa začinima ako želite.
Poslužite vruće tako da sjemenke nara posipate po vrhu.