Juha od leće i slanine

Kremasta juha posuta hrskavom slaninom.

Juha od leće i slanine

00:30

Sastojci:

Priprema

U loncu kuhajte povrće dok ne omekša, oko 20 minuta. Stavite ga u blender, posolite i popaprite i miksajte dok smjesa ne postane kompaktna. Vratite smjesu u lonac, dodajte vrhnje za kuhanje i pustite da proključa.

Zagrijte tavu i pržite tjesteninu dok ne postane hrskava, oko 2 minute. Rasporedite juhu po tanjurima, pospite slaninom i poslužite.

Ostali recepti

Toskanski bujon od teletine
Smoothie od kivija i jagode za jačanje imuniteta
Juha od šparoga
Parfe od mrkve
Torta od jagoda i rabarbare
Zlatno mlijeko za jačanje imuniteta
Carpaccio od tikvica s limetom, sezamom i kokosom
Tofu ražnjići s povrćem
© 2022 Zdravi recepti