Jetrice, slanina i luk

Za sve ljubitelje jetrica, naslov govori za sebe!

Jetrice, slanina i luk

00:40

Sastojci:

Priprema

Potopite jetrice u mlijeko i ostavite u hladnjaku na 24 sata.

Zagrijte ulje u velikoj tavi. Popržite slaninu i luk i stavite sve sa strane. Obložite jetrice u brašnu i začinite ih sa solju i paprom.

Stavite jetrice u tavu i pržite ih dok ne budu ružičaste u sredini. Izvadite ih i stavite na stranu.

Pomiješajte kukuruzno brašno i 3 žlice vode te presipajte sve u tavu za vrijeme dok ona nije na vatri, dodajući nakon toga bosiljak i timijan. Dodajte jetrice, slaninu i luk u umak te kuhajte još 15 minuta.

Poslužite odmah.

Ostali recepti

Uskrsna šunka u kruhu
Smoothie koji ubrzava metabolizam
Ljetna riža
Juha od pečenog karfiola
Rižoto sa špinatom i graškom
Ljubičasti smoothie
Narančasti smoothie za vitku liniju!
Pljeskavice punjene mozzarellom i špinatom
© 2024 Zdravi recepti