Jetrena pašteta

Domaća pašteta i jednostavan recept.

Jetrena pašteta

00:30

Sastojci:

Priprema

Jetrice očistite i operite. Zakuhajte 200 ml vode s bijelim vinom i dodajte jetrice. Kuhajte 5 minuta.

Luk prepržite na 2 žlice ulja i dodajte nasjeckanu jetricu. Pržite 5 minuta uz stalno miješanje. Prebacite u blender, dodajte juhu, maslac, sol i papar. Kada dobijete glatku smjesu, paštetu stavite u frižider.

Ostali recepti

Tjestenina s rukolom, limunom i orasima
Začinjena piletina s đumbirom i češnjakom
Smoothie od mrkve, goji bobica i ananasa
Torta od mrkve
Zobene palačinke s borovnicama
Marinirane gljive na želeu od rukole s kapeštantom
Riba s krumpirom i povrćem
Smoothie od šumskog voća i ananasa
© 2022 Zdravi recepti