Janjetina u umaku od gljiva

Janjetina i gljive za četiri osobe!

Janjetina u umaku od gljiva

00:45

Sastojci:

Priprema

Da bi se napravio umak, pomiješajte sve sastojke za umak, a zatim dodajte 3 žlice vode i ponovno promiješajte. Stavite sve na stranu.

Zagrijte wok ili veliku tavu na jakoj vatri. Dodajte biljno ulje i kada bude vruće, dodajte janjetinu, češnjak i poriluk. Pržite i miješajte na 2-3 minute.

Dodajte gljive u wok i pržite miješajući na dodatnu minutu.

Umiješajte i umak te zatim kuhajte još 2-3 minute, taman dok se janjetina skuha i bude mekana.

Posipajte sezamovo ulje po vrhu, a zatim sve prenesite u zagrijanu posudu za posluživanje.

Poslužite odmah.

Ostali recepti

Topli vafli
Kremasti humus od avokada
Proljetna salata s graškom i metvicom
Pastirska pita
Oslić s krumpirom
Njoki sa špinatom i pinjolima
Losos sa đumbirom i timijanom
Salata od špinata s umakom od sira
© 2024 Zdravi recepti