Hrskavi pileći zabatci s limunom

Za prste polizati!

Hrskavi pileći zabatci s limunom

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Zabatke posolite i popaprite s obje strane. Ispod kožice stavite malo ružmarina. Zagrijte ulje u tavi i pecite piletinu tako da je kožica okrenuta prema dolje oko 8 minuta.

Na lim za pečenje stavite batake, tako da je kožica okrenuta prema dolje. Prelijte piletinu uljem iz tave. Limun narežite na kriške i poslažite na batake. Pecite oko 20 minuta.

Ostali recepti

Muffini od brusnica i bundeve
Smoothie od grejpa i breskve
Ravioli s gljivama
Smoothie (Abs dijeta)
Pljeskavica sa slaninom i cheddarom
Tjestenina sa špinatom, lososom i gorgonzolom
Čajni kolač s voćem
Torta od mrkve i meda
© 2024 Zdravi recepti