Hrskavi pečeni krumpir kojeg možete napuniti po želji!

Isprobajte ukusni krumpir kojeg možete napuniti na španjolski, meksički, grčki i još mnogo drugih načina!

Hrskavi pečeni krumpir kojeg možete napuniti po želji!

01:15

Sastojci:

 

Španjolski nadjev

 

Meksički nadjev

 

Grčki nadjev

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 175°C.
  2. Koru krumpira dobro operite i posušite.
  3. Vilicom izbušite nekoliko rupa na sredini krumpira. Premažite krumpir maslinovim uljem, malo posolite, stavite na papir za pečenje i pecite 45 minuta.
  4. Kad se pečeni krumpir malo ohladi, nožem izrežite gornji dio kojeg ste izboli vilicom i napravite rupu. Pažljivo držite rubove i vilicom odvadite sredinu, pazite da ne izdubite previše krumpira iz sredine.
  5. Dodajte kobasicu, pršut, umak od češnjaka i naribani sir.
  6. Vratite u pećnicu još 15 min dok se sir ne otopi. Na vrući krumpir posuti vlasac.

Ostali recepti

Pizza s tunom i mozzarellom
Voćni muffini sa pistacijama
Voćna torta s grčkim jogurtom
Pileće tortilje s umakom od ananasa
Smoothie od kave i banane
Salata od slanutka, rajčice i krastavaca
Smoothie od lubenice i ananasa
Džem od kupina, limuna i meda
© 2022 Zdravi recepti