Hrskava piletina s krumpirom i gljivama

Ručak za cijelu obitelj koji će svi ukućani obožavati!

Hrskava piletina s krumpirom i gljivama

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 230°C.

Kuhajte krumpir dok ne omekša.

Ružmarin, nasjeckani češnjak, sol i crvenu papriku dobro izmiješajte. Dodajte sok od 1 limuna i maslinovo ulje. Piletinu namažite marinadom.

Zagrijte ulje u velikoj tavi i dodajte piletinu, kožom okrenutu prema dolje. Pecite dok koža ne postane smeđa i hrskava. Dodajte gljive i krumpir. Pospite s preostalom marinadom i sokom od limuna.

Dodajte grančice ružmarina i istisnute polovice limuna. Pecite u pećnici oko 25 minuta.

Ostali recepti

Topli kruh od limuna
Muffini s orasima i đumbirom (prehrana za krvnu grupu AB)
Tople pogačice
Voćni ledeni napitak
Meksička salata od graha
Dimljena šunka s linguine tjesteninom
Krem juha od šparoga (DASH dijeta)
Smoothie od avokada, kelja i zelenog čaja za ravan trbuh
© 2024 Zdravi recepti