Fjorentinska piletina

Izuzetno bogata i ukusna kombinacija piletine, špinata i kremastog umaka.

Fjorentinska piletina

00:25

Sastojci:

Priprema

Dinstajte češnjak u tavi 1 minutu, zatim dodajte piletinu i pecite ju 7 do 8 minuta. Kada je piletina gotova, dodajte špinat i pirjajte sve zajedno 3 do 4 minute.

U međuvremenu, pripremite umak od sojinog vrhnja za kuhanje, ribanca i pesta. Sve sastojke pomiješajte i čim zavrije ugasite i ostavite da se ohladi.

Skuhajte tjesteninu prema uputama, ocijedite, dodajte piletinu i pripremljeni umak. Dobro promiješajte i poslužite.

Isprobajte još recepata za ukusna jela od mesa!

Ostali recepti

Kuglof
Zapečeni krumpiri punjeni povrćem
Veganski španjolski omlet
Peciva od zelenog čaja
Desertni smoothie
Slatki doručak
Smoothie za menopauzu od kokosa, kelja i citrusa
Goveđa rolada sa šampinjonima
© 2024 Zdravi recepti