Fjorentinska piletina

Izuzetno bogata i ukusna kombinacija piletine, špinata i kremastog umaka.

Fjorentinska piletina

00:25

Sastojci:

Priprema

Dinstajte češnjak u tavi 1 minutu, zatim dodajte piletinu i pecite ju 7 do 8 minuta. Kada je piletina gotova, dodajte špinat i pirjajte sve zajedno 3 do 4 minute.

U međuvremenu, pripremite umak od sojinog vrhnja za kuhanje, ribanca i pesta. Sve sastojke pomiješajte i čim zavrije ugasite i ostavite da se ohladi.

Skuhajte tjesteninu prema uputama, ocijedite, dodajte piletinu i pripremljeni umak. Dobro promiješajte i poslužite.

Isprobajte još recepata za ukusna jela od mesa!

Ostali recepti

Juha od leće, slanutka i čilija
Mediteranska quinoa salata (dijeta 5 faktora)
Njoki od krumpira s listom mlade pšenice
Čokoladni kolač
Piletina s maslinama
Pileća juha s rezancima
Složenac od riže i sira
Hrskavi losos
© 2025 Zdravi recepti