Divljač s umakom od kupina

Kupine su ukusne u umacima, a ova verzija je savršeno rješenje za bogat okus divljači

Divljač s umakom od kupina

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte ulje u tavi, pecite divljač 5 min, zatim okrenite i pecite još 3-5 min, ovisno o debljini mesa (najbolje pecite 5-6 min sa svake strane). Kada je gotovo, meso izvadite i stavite na stranu.

Dodajte balsamico na tavu, goveđi temeljac, žele i češnjak. Miješajte sve zajedno, a zatim dodajte kupine i nastavite kuhati dok ne omekša. Poslužite uz jela od divljači.

Energetska vrijednost:

182

Nutritivne vrijednosti:

Ostali recepti

Knedle sa šljivama
Tortilje od meda, piletine i slanine
Ječmena kaša s piletinom
Brioši sa cimetom
Tuna s umakom od češnjaka
(Ne)tradicionalne pole od krumpira s Cambembert sirom i salatom od rukole
Limunada s kurkumom
Čokoladne okruglice
© 2024 Zdravi recepti