Divljač s umakom od kupina

Kupine su ukusne u umacima, a ova verzija je savršeno rješenje za bogat okus divljači

Divljač s umakom od kupina

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte ulje u tavi, pecite divljač 5 min, zatim okrenite i pecite još 3-5 min, ovisno o debljini mesa (najbolje pecite 5-6 min sa svake strane). Kada je gotovo, meso izvadite i stavite na stranu.

Dodajte balsamico na tavu, goveđi temeljac, žele i češnjak. Miješajte sve zajedno, a zatim dodajte kupine i nastavite kuhati dok ne omekša. Poslužite uz jela od divljači.

Energetska vrijednost:

182

Nutritivne vrijednosti:

Ostali recepti

Jaja s rajčicama
Zeleni smoothie sa špinatom i limetom
Torta od čokolade i kave
Marinada za piletinu
Šunka s jajima (Sonoma dijeta)
Lazanje od špinata
Brzi i zdravi ručak
Salata od kozica i dinje
© 2022 Zdravi recepti