Crveni krumpir punjen sirom i slaninom

Ukusan i zasitan ručak.

Crveni krumpir punjen sirom i slaninom

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 220°C. Namastite lim za pečenje, pouljite krumpire i stavite da se peku 20 minuta. Izvadite i pustite da stoje oko 10 minuta.

Dok se krumpiri hlade, pomiješajte preostale sastojke. Izdubite krumpire pomoću male žličice i napunite ih smjesom. Vratite u pećnicu i pustite da se peku još 10 minuta.

Ostali recepti

Tortilje sa slatkim krumpirom
Varivo od češnjaka, kelja i kurkume
Piletina s tajlandskim začinima
Odresci tune s povrćem
Džem od krušaka i meda
Sok od češnjaka koji pročišćava krv
Namaz od kikirikija i meda
Salata s lećom, kus-kusom i mentom
© 2022 Zdravi recepti