Pomiješajte suhe sastojke za marinadu i dobro ih utrljajte po piletini. Meso zatim narežite na kockice.
U posebnoj posudi pomiješajte preostale sastojke za marinadu. U vrećicu sa zatvaračem stavite piletinu i marinadu, te ju zatvorite i dobro protresite. Ostavite ju u frižideru barem pola sata.
Piletinu izvadite iz marinade i ispecite na zagrijanoj tavi s malo ulja. Nakon što je piletina gotova premjestite ju na tanjur.
U tavu u kojoj se pekla piletina stavite nasjeckani luk i papriku koje ste prethodno posolili te pirjajte na laganoj vatri 8 do 10 minuta. Pripazite da se ne luk i paprika skuhaju, već da ostanu hrskavi.
Tortilje lagano pošpricajte vodom i zagrijte na suhoj tavi ili u mikrovalnoj pećnici.
Na svaku tortilju dodajte piletinu, luk i papriku te zamotajte. Poslužite toplo.