Argentinska piletina s kukuruzom

Argentinska piletina s kukuruzom za dijebetičare

Argentinska piletina s kukuruzom

00:40

Sastojci:

Priprema:

Skinite kožicu sa pileta. Posolite i popaprite po ukusu. U velikom teflonskoj tavi zagrijte ulje i pržite piletinu, okrećući je, oko 15 do 20 minuta. Kad je piletina gotova, izvadite je iz tave i držite na toplom mjestu. U tom ulju izdinstajte bijeli luk, dodajte paradajz, lovor i mažuran i dinstajte oko 10 minuta. Dodajte
obaren kukuruz i piletinu i dobro umješajte sa sosom.

Ostali recepti

Omlet s mladim špinatom
Pileći ražnjići s gljivama i ananasom
Njoki s bundevom
Pire od mrkve i slatkog krumpira
Schwarzwald rolada (za dijabetičare)
Rižoto s limunom
Kolač od sira
Losos sa šparogama u umaku od senfa i meda
© 2024 Zdravi recepti