Zapečena tjestenina s piletinom

Ukusna i zasitna kombinacija mesa, tjestenine i povrća

Zapečena tjestenina s piletinom

00:40

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 190°C.

Kuhajte tjesteninu i dodajte brokulu. Kuhajte 5 minuta i ocijedite.

Zagrijte ulje i dodajte piletinu. Kada piletina dobije boju, dodajte gljive i kuhajte 1 minutu. Zatim umiješajte rajčicu, sir i vrhnje. Lagano kuhajte, miješajući, dok se sir ne istopi. Dodajte sol i papar.

Prelijte umak preko tjestenine, izmiješajte i stavite u vatrostalnu posudu.

Pomiješajte mladi luk, cheddar i češnjak. Pospite preko tjestenine i pecite 20 minuta.

Ostali recepti

Ljetna detoksikacijska salata
Kroasani od Nutelle i banane
Šparoge s limunom i parmezanom
Zapečena bundeva sa slanutkom i avokadom
Fina torta sa džemom
Juha od krastavaca i poriluka
Kajgana s ovčjim sirom i borovnicama
Kroketi od krumpira i karfiola
© 2024 Zdravi recepti