Tjestenina s Alfredo umakom

Alfredo umak je iznimno popularan i jednostavan za pripremu. Vrijeme je da ga napravite ako još niste.

Tjestenina s Alfredo umakom Izvor slike: 123RF

00:20

Sastojci:

Priprema tjestenine s Alfredo umakom

1. Skuhajte tjesteninu al dente.

2. U loncu srednje veličine rastopite maslac. Dodajte vrhnje za kuhanje i kuhajte na laganoj vatri 5 minuta.

3. Zatim dodajte protisnuti režanj češnjaka i parmezan te brzo miješajte.

4. Smanjite vatru, na umak dodajte tjesteninu, sol, papar i peršin te sve dobro promiješajte.

Ostali recepti

Losos s bademima u umaku od meda
Tjestenina s limunom i tunom
Osvježavajuća limunada s đumbirom
Piletina u mlijeku
Pečena zelena jaja
Veganski sladoled od čokolade
Poširana jaja s avokadom i rajčicom
Torta s limunom
© 2024 Zdravi recepti