Kremasta tjestenina s gljivama i porilukom

Za ovu ukusnu kremastu tjesteninu potreban vam je samo jedan lonac. Kuhanje tjestenine direktno u umaku dat će posebnu notu ovom jelu.

Kremasta tjestenina s gljivama i porilukom Izvor slike: 123RF

00:25

Sastojci:

Priprema kremaste tjestenina s gljivama i porilukom

  1. U dubljoj posudi zagrijte maslinovo ulje i popržite luk dok ne dobije smeđu boju.
  2. Na luk dodajte gljive i poriluk te kuhajte oko 8 minuta, odnosno dok voda od gljiva ne ispari.
  3. Zatim umiješajte češnjak, vrhnje za kuhanje i bijelo vino te dobro promiješajte.
  4. Nakon toga dodajte vodu, temeljac, tjesteninu i origano te kuhajte dok tjestenina ne postane al dente.
  5. Na kraju umiješajte parmezan i peršin.

Ostali recepti

Tjestenina s narančom i bademima
Napitak za čišćenje bubrega i žučnog mjehura
Zobene pahuljice s orasima i medom
Topli napitak s bundevom i bijelom čokoladom
Talijanska piletina s rajčicom
Piletina s artičokama i šampinjonima
Cordon Bleu (Sonoma dijeta)
Smoothie od banane, jagoda i malina
© 2024 Zdravi recepti