Zapečena tilapija s artičokama

Blagi okus artičoke ovo jelo čini još boljim.

Zapečena tilapija s artičokama

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200 °C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

Ribu stavite na lim. Pospite češnjakom, solju i paprom. Nasjeckajte artičoke, pomiješajte ih s rajčicama i dodajte u lim za pečenje. Prelijte uljem i pospite peršinom. Stavite da se peče oko 12 minuta.

Limun narežite na kriške i poslužite s pečenom tilapijom i povrćem.

Energetska vrijednost:

276

Nutritivne vrijednosti:

Kalorije 276
Proteini 37g
Ukupno masti 2g
Vlakna 2g
Uljikohidrati 7g
Kolesterol 54mg
Natrij 288mg

Ostali recepti

Sladoled od breskve
Jednostavni kolač s glazurom od oraha
Muffini od malina i kokosa
Smoothie od naranče i mrkve za jačanje imuniteta
Rižoto s piletinom i tikvicom
Rižoto s muškatnom tikvicom
Sočni bakalar
Prokulice s medom
© 2024 Zdravi recepti