Malo drugačija verzija klasičnog meksičkog jela.
Sastojci:
1. Najprije pripremite umak tako što ćete u zdjelici pomiješati majonezu (ili grčki jogurt), sok od limete i mlijeko. Ako je potrebno, dodajte sol i papar po ukusu. Spremite u frižider do posluživanja.
2. Filete ribe narežite na štapiće debljine cca 2 cm.
3. Pripremite 2 plitke zdjelice. U prvu umutite jaje sa žlicom vode, a u drugoj pomiješajte krušne mrvice, koricu limuna i malo papra. Svaki komad ribe najprije umočite u razmućeno jaje, a zatim uvaljajte u mješavinu krušnih mrvica.
4. Ribu pržite na zagrijanom ulju 2-4 minute sa svake strane, odnosno dok ne poprimi zlatno-smeđu boju.
5. Na zagrijanu tortilju stavite željene priloge, zatim stavite ribu i prelijte umakom koji ste ranije pripremili.