Toskanska juha od povrća

Idealna je za hladne jesenske dane.

Toskanska juha od povrća

00:35

Sastojci:

Priprema

Pola graha zgnječite drobilicom ili poleđinom žlice i stavite na stranu.

U nauljenom loncu dinstajte luk, mrkvu, celer, tikvice i češnjak sa timijanom, kaduljom, 1/2 žličice soli i 1/4 žličice papra. Dinstajte 5 minuta uz povremeno miješanje.

Dodajte temeljac i rajčice sa sokom i pustite da prokuha. Dodajte pire od graha, cijeli grah i špinat.

Nakon 3 minute ugasite vatru i poslužite posuto ribancem.

Energetska vrijednost:

145

Nutritivne vrijednosti:

Ostali recepti

Smoothie s ananasom i krastavcem za ravan trbuh
Granola od naranče i brusnica
Tjestenina s graškom i mozzarellom
Sok od brokule
Hladna juha od potočarke
Njoki s brokulom i lješnjacima
Pačetina s ananasom u woku
Čokoladna rolada
© 2022 Zdravi recepti