Toskanska juha Acquacotta

Ova tradicionalna toskanska juha poslužuje se uz jaje.

Toskanska juha Acquacotta

01:00

Sastojci:

Priprema

Na maslinovom ulju 10 do 15 minuta dinstajte celer, mrkvu, luk, češnjak i majčinu dušicu.

U međuvremenu, potopite vrganje u toplu vodu na 15 minuta da omekšaju. Ocijedite gljive i grubo ih nasjeckajte. Dodajte u pirjano povrće zajedno s tekućinom u kojoj su se namakale i kuhajte 5 minuta.

Umiješajte rajčice i kuhajte oko 10 minuta, a zatim dodajte temeljac i pustite da kuha. Dodajte peršin i malo začina, i umiješajte prepečeni kruh. Podijelite juhu u tanjure i u svaku ubacite poširano jaje.

Energetska vrijednost:

239

Ostali recepti

Salata od krastavaca, avokada i tune
Sok od krastavca i celera
Štrudla od jabuka
Hrskavi pečeni krumpir kojeg možete napuniti po želji!
Punjene gljive s fetom (Dijeta metaboličko čudo)
Paprike punjene puretinom
Salata od brokule, brusnica i šipka
Orijentalni čaj za čišćenje organizma
© 2022 Zdravi recepti